balloons
Meld din interesse

Analyse fakturaer A/P

Purchase Solutions tilbyr en tjeneste for å forbedre virksomheters leverandørreskontroer. Vi identifiserer avvik som har ført til en kostnad på leverandørfakturaer bakover i tid.

Ved å rette opp de identifiserte avvikene kan tapt kapital tilbakeføres og resultatet forbedres. Gjennom vårt eget program PS Analysing Tool innebærer vår tjeneste minimal innsats fra våre kunder. Vi driver hele prosessen overfor samtlige motparter som Skatteetaten, leverandører og andre motparter fram til at beløpet er tilbakeført. Vår tjeneste er helt provisjonsbasert og innebærer således ingen økonomisk risiko.

Det er et viktig fokus for oss at vår revisjon av deres leverandørfakturaer skal føre til at dere får en økt kvalitet i deres eksisterende betalingsprosess. I vår sammenstilling vil vi presentere hvor og hvordan avvikene har oppstått og anbefale tiltak for at dere skal kunne unngå eventuelle lekkasjer.

I takt med at flyten av leverandørfakturaer automatiseres hos foretak, øker risikoen for at det oppstår feilaktige kostnader, og kapital går tapt. Vårt program identifiserer disse avvikene.

- Momsavvik
- Dobbeltbetaling
- Overbetaling
- Feilaktig valuta
- Feilaktig håndtert kreditfaktura
- Uregelmessigheter

Vi har bland annat hjälpt
nedladdning (2) nedladdning (5) nedladdning (4) nedladdning (3) nedladdning (1)